Kostvejleder

Merete Asmussen

Zoneterapi - Massage - Kropsterapi - Japansk lifting

Kostsammensætning ved et slankeforløb.

Under konsultationen taler vi om realistiske mål for det ønskede vægttab , samt udarbejdelse af fordelingen af protein, fedt og kulhydratindtag. Varighed af konsultationen er ca. 1 time.

Eksempel på kostplanen og den anbefalet fordeling af kostindtaget samt kalorieindtaget vil efterfølgende blive sendt pr. mail. Der vil efterfølgende være to opfølgende samtaler inden for de første 6 uger. Varighed ca. ½ time.  Forløbet er for dig, der har det bedst med få retningslinjer.


Pris. 600,-


Kick start samtale.

Mangler du et kick start, er du i tvivl om hvor mange kalorier du skal have for at tabe dig 0,2, 0,5 kg eller 1 kg om ugen, og hvordan fordelingen skal være i forhold til proteiner, fedt og kulhydratindtag? Og du ellers har ryggrad nok til at fortsætte forløbet alene, er denne kick start samtale er god løsning for dig, der gerne vil tabe dig.


Pris. 300,-


Kostvejledning  12 uger.

12-ugers forløbet er for dig, der vil gå i dybden med din fysiske velvære og den mentale del også skal følge med. Er det mislykkedes med andre forsøg på et sundere liv? Har du brug for en fast sparringspartner der kan hjælpe dig med at nå målet? Så er dette forløb, det rigtige for dig.

Du vil i løbet af de 12 uger, gennemgå en livsstilsændring og få integreret nye og sundere vaner i hverdagen. Du vil få hjælp til at finde motivationen frem, når kampen er sværest. Jeg vil hjælpe dig, så du kan opnå dit fastsatte mål. 

De 4 første uger, er der konsultation  hver uge, derefter hver anden, alt afhængig af hvad dit behov er.  Du skal blandt andet skrive kostdagbog.

I dette forløb vil der også være en samtale omkring kosten efter det nåede vægttab, som vil hjælp dig med at fastholde et vægttab som holder.


Pris 1500,-


Kostvejledning  6 uger.

6-ugers forløbet er for dig der gerne vil have nogle værktøjer at arbejde med selv, og har brug for en smule sparing.

Er du mislykkedes med andre forsøg på et sundere liv? Har du brug for en fast sparringspartner der kan hjælpe dig med at nå målet? Så er dette det rigtige forløb for lige netop dig.

Du vil i løbet af de 6 uger lære noget nyt omnkring sammensætningen af kosten og få værktøjer til nye, sundere vaner i hverdagen. Du vil få hjælp til at finde motivationen frem når kampen er sværest.

Jeg vil hjælpe dig til at opnå dit fastsatte mål.  De 3 første uger, er der konsultation  hver uge, derefter den 6 uge. Der skal blandt andet skrives kostdagbog

I dette forløb vil der også være en del samtale omkring kosten efter det nåede vægttab, som vil hjælp dig med at fastholde et vægttab som holder.


Pris 850,-Kostplan  1 uge.

Nu tilbyder jeg også at lave kostplaner. Det eneste du skal er at fortælle mig hvad du kunne tænke dig at spise og hvor meget du ønsker at tabe ,så regner jeg ud hvor meget du skal have af de forskellige proteiner/fedt og kulhydrater. 


Pris 250,- Ønskes kostplan for mere end 1 uge send mig en mail og få et godt tilbud.


Klik her for online bestilling.


 

            CVR: 37370320