ZoneterapiZoneterapi


Zoneterapi er nok den mest anerkendte alternative behandlingsform i Danmark i dag. Zoneterapien genoprette det menneskelige legemes balance og optimale funktion. En ubalance i det menneskelige legeme viser sig ved sygdomme.


Da kroppen består af et komplekst system, vil en dårlig funktion et sted skabe ubalance i helheden. Dette helhedshensyn er grundlaget for teorien om zoneterapi.


I zoneterapien er der på fødderne et fuldstændigt “billede” af det menneskelige legemes udtrykt ved reflekszoner. Ved ømhed i en reflekszone fortæller fødderne at der er ubalance i et organ som er dårligt fungerende. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer kan zoneterapien påvirke organerne til en bedre funktion og derved genoprette kroppens balance.


Zoneterapien nedsætter spændinger og stimulerer blodomløbet samtidig med, at der sker en stimulering af energistrømningerne i kroppen, hvorved der bringes ny livskraft til organismen.


Zoneterapien kan bruges til at forebygge, at der opstår skavanker, sportsfolk i topklasse bruger flittigt zoneterapeuternes professionelle indsigt til forebyggende behandlinger.


Skulle du/i have yderlige spørgsmål er i meget velkommende til at kontakte mig.